Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Müslin Yatak Örtüsü

26-10-2022 12:48
Müslin Yatak Örtüsü
Müslin kumaş ile kendinizi şımartın. Yüzeyinin verdiği hissiyatın yumuşaklığı, ince ince dokunan müslin kumaşlarda teninizin hak ettiği değeri bulacaksınız. Sağlıklı ve doğal yapısı ile bebek giysilerinde de en çok tercih edilen kumaş olma özelliği bulunan müslin kumaşlar, hem aileniz hem de kendiniz için güvenle tercih edebileceğiniz bir kumaş türüdür.

Müslin Yatak Örtüsü sizlere kaliteli bir uyku, akabindeyse daha zinde daha enerjik bir güne başlamanın vaadiyle üretimi planlanan üründür. Bugün yediden yetmişe herkesin tercihi Müslin Yatak Örtüleri birçok özelliğiyle kaliteli ve sağlıklı uykunun ikinci adı olmuştur. Müslin Yatak Örtüleri anti- alerjenik özelliğe sahiptir bu özelliğiyle kronik astım, nefes darlığı vb. rahatsızlığı bulunan kimselere kesintisiz ve rahat bir uykunun kapılarını aralamıştır. Müslin Yatak Örtüsü sıvıyı emen ve terletmeyen bir yapıya sahiptir. Bu sebeple bahar ve yaz mevsimlerinde de gönül rahatlığıyla kullanım garantisi sunmaktadır. En hassas cildi bile tahriş etmeyen yumuşak yapısı ile bebeğiniz için seçim yaparken Müslin Yatak Örtüsüne bir şans vermek yararınıza olacaktır. %100 pamuktan üretilen Müslin Yatak Örtüsü ürünleri cildinizin nefes almasını sağlayarak teninize hak ettiği inceliği göstermektedir.

Müslin Yatak Örtüsü ile artık herkes daha zinde uyansın diye en sevilen ve beğenilen müslin kumaşlı yatak örtülerini mağazamız bünyesinde topladık. Hala Müslin Yatak Örtüsünün rahatlığını deneyimlemediysen www.magichome.com.tr adresinden ya da Magic Home mağazamızdan kolaylıkla temin edebilir, şıklığı ve rahatlığı ile gönüllerde taht kuran Müslin Yatak Örtüsünün kalitesine bizzat şahitlik edebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.